vattenflaska barn

Vattenflaska, termos eller både och?

Hållbara alternativ för vattenflaskor och termosar

 

Här hittar du vattenflaskor och termosar för din dryck. Att enkelt alltid kunna ta med kallt vatten, varmt kaffe eller uppiggande te på språng är ett måste för de flesta idag. För oss är det dessutom självklart att man då inte köper vatten i engångsflaskor eller kaffe och te i engångsmuggar.

Om du tar med en egen vattenflaska, termos eller kaffemugg så sparat du både pengar och miljö samt bidrar till ett hållbart samhälle. Vi har flera olika alternativ att välja mellan beroende på just ditt behov. En prisvärd, funktionell och hållbar vattenflaska eller termos är en annan självklarhet från vår sida. Snyggast vattenflaskor och termosar är en bonus!

Vattenflaskor och termosar med svensk design

Vårt fokus är hållbara, funktionella och prisvärda vattenflaskor för att ta med varm och kall mat och dryck på språng. Carl Oscars barnsortiment är färgglatt med härliga djurmönster. Att barn ska ha BPA- och giftfria material i sina vattenflaskor och termosar är en självklarhet.

Kids Collection

vattenflaska barn

Vattenflaska och termos för barn

Idag förser Carl Oscar aktiva familjer över hela världen med BPA-fria, giftfria vattenflaskor, matlådor och termosar för livet på språng. Oavsett när eller var du är, så finns Carl Oscar där med dig.

Carl Oscar är grundat och verkar i Sverige och har alltid haft en stark relation till naturen. Vi använder så miljövänliga och hållbara material som möjligt och är stolta över våra produkters långa livslängd. Carl Oscar erbjuder bättre alternativ till engångsartiklar och tillsammans kan vi minska onödigt matsvinn.

Se hela Kids collection