vattenflaska barn

Kylväska, ryggsäck & sandwich bag

Väskor med design och funktion för barn

I vårt barnsortiment finns en ryggsäck, kylväska och en sandwich bag för att enkelt kunna ta med en fräsch och nyttig lunch eller mellanmål. De är tillverkade av slitstark, vattenavvisande polyester och både ryggsäck och kylväska har justerbara bärremmar.

Kylväskan och sandwich bag har en insida av vattentät PEVA-plast som är enkel att rengöra. Liksom alla andra produkter så finns de i fem färgkombinationer med djurmönster, exklusivt skapade för Carl Oscar av den svenska illustratören Linn Eldin.

Våra väskor

vattenflaska barn

Matlådor och vattenflaskor för alla tillfällen

Idag förser Carl Oscar aktiva familjer över hela världen med BPA-fria, giftfria vattenflaskor, matlådor och termosar för livet på språng. Oavsett när eller var du är, så finns Carl Oscar där med dig.

Carl Oscar är grundat och verkar i Sverige och har alltid haft en stark relation till naturen. Vi använder så miljövänliga och hållbara material som möjligt och är stolta över våra produkters långa livslängd. Carl Oscar erbjuder bättre alternativ till engångsartiklar och tillsammans kan vi minska onödigt matsvinn.

Se hela Kids collection