Hållbara måtlådor barn

Matlåda, smörgåslåda eller lunchbox?

Matlådor och mattermosar på språng

Idag vill de flesta ta med sig mat på språng. Vare sig du söker en traditionell matlåda, mellanmålslåda eller en annan typ av lunchbox så har Carl Oscar olika patenterade lösningar anpassade för hela familjens behov. Det finns allt från läcksäkra matlådor till mellanmålsburkar med löstagbara kyllock. Dessutom har vi även mattermosar i rostfritt stål som håller både värme och kyla.

Du väljer själv om du vill ha en matlåda i rostfritt stål eller giftfri plast. Alla våra produkter är designade i Sverige med våra egna behov och högt ställda krav i fokus.

Matlådor

Vårt fokus är hållbara, funktionella och prisvärda matlådor för att ta med varm och kall mat on the go. Fyll på din matlåda eller mattermos så har du alltid en god måltid med dig när du är ute på språng.

Urban Collection

matlådor familj

Unik design på våra matlådor och vattenflaskor

Att erbjuda en prisvärd vattenflaska, termos eller matlåda av högsta kvalitet är för oss självklart. Vi har även valt att ha en egen design och egna verktyg till våra produkter för bästa funktion och ett eget formspråk.

Dessutom lägger vi stort fokus på färger, mönster och illustrationer. Våra Wisdom- och Spiritmönster är baserade på nästan 2000 år gamla, fornnordiska runbokstäver. De är även laddade med massor av viktiga och tänkvärda budskap som är mer aktuella idag än någonsin tidigare.

Läs mer om designen