termos vattenflaskor

Mattermos och vattenflaska i rostfritt stål

Termosar för barn

Alla våra termosar har dubbla väggar i rostfritt stål med vakuumisolering. De håller en mycket hög kvalitet, tål tuffa tag och du kan använda dem om och om igen.

För att ytterligare förlänga livstiden på en termos från Carl Oscar så erbjuder vi de flesta delarna som reservdelar. På så sätt du kan ersätta det som är trasigt och fortsätta använda din termos. Därmed förlänger du livstiden rejält. Det är oftast inte själva termosen som går sönder utan ett lock som tappats bort eller en packning som slitits ut.

Våra termosar

Hos Carl Oscar hittar du termosprodukter för både mat och dryck. Våra mattermosar och vattenflaskor är alla gjorda för att hålla din mat och dryck varm eller kall. Med en termos tar du enkelt med din mat på språng. Dessutom minskar du användandet av engångsprodukter och emballage.

Kids Collection

Matlådor för barn

Idag vill de flesta ta med sig mat på språng. Vare sig du söker en traditionell matlåda för barn, mellanmålslåda eller en annan typ av lunchbox så har Carl Oscar olika patenterade lösningar anpassade för hela familjens behov.

Det finns allt från läcksäkra matlådor och mellanmålsburkar med löstagbara kylelement till mattermosar i rostfritt stål som håller både värme och kyla. Vår SnackDISC eller BentoDISC gör även matstunden till ett roterande äventyr där du som förälder bestämmer innehållet och barnet sedan kan snurra och välja själv utan att innehållet blandas ihop.

Se alla matlådor