Hållbara måtlådor barn

Matlåda, smörgåslåda eller lunchbox?

Matlådor och mattermosar för barn

Idag vill de flesta ta med sig mat på språng. Vare sig du söker en traditionell matlåda för barn, mellanmålslåda eller en annan typ av lunchbox så har Carl Oscar olika patenterade lösningar anpassade för hela familjens behov.

Det finns allt från läcksäkra matlådor och mellanmålsburkar med löstagbara kylelement till mattermosar i rostfritt stål som håller både värme och kyla. Vår SnackDISC eller BentoDISC gör även matstunden till ett roterande äventyr där du som förälder bestämmer innehållet och barnet sedan kan snurra och välja själv utan att innehållet blandas ihop.

Matlådor och lunchboxar för barn

Vårt fokus är hållbara, funktionella och prisvärda matlådor som är enkla att använda för barn. Fyll er matlåda eller mattermos med mat så håller den sig fräsch på utflykter och i skolan.

Kids Collection

matlåda barn

Designen på våra matlådor och vattenflaskor

Djuren på våra barnprodukter är skapade exklusivt för Carl Oscar av illustratören Linn Eldin. Vi har lagt stort fokus på att våra barnvattenflaskor, termosar och matlådor ska tilltala barn i alla delar av världen. Idag återfinns våra produkter i nästan 50 länder i alla världsdelar.

Läs mer om motiven här