vattenflaska termos Carl Oscar

Urban Collection

Vattenflaskor, termosar och matlådor i svensk design

De flesta människor runt om i världen lever idag i urbana stadsmiljöer. De senaste decennierna har vi varit en del av en skenande utveckling och vi är ständigt på språng. Användningen av engångsemballage för att ta med mat och dryck on the go har ökat enormt. På sikt är det ohållbart. Vårt bidrag är funktionella, prisvärda och hållbara produkter för att om och om igen kunna ta med sig varm och kall mat och dryck. Hos Carl Oscar hittar du vattenflaskor, matlådor och termosar i rostfritt stål och giftfri plast.

Man kan inte ensam göra allt men alla kan göra något så ta med matlåda, fyll på din flaska och skippa engångsmuggen när du köper kaffe. Snyggast flaska, lunchlåda och termos är en bonus!

vattenflaska

Flaskor och lunchboxar för hela familjen

Hos Carl Oscar huttar du vattenflaskor och matlådor för hela familjen. Förutom våra produkter ur Urban collection hittar du dessutom lunch boxar och flaskor designade för att passa barn.

Hos Carl Oscar hittar du vattenflaskor, matlådor och termosar i rostfritt stål och giftfri plast. För såväl vuxna, som för barn.

Se Kids collection