termos vattenflaskor

Termosar och mattermosar i rostfritt stål

Alla våra termosar och mattermosar har dubbla väggar i rostfritt stål med vakuumisolering. De håller en mycket hög kvalitet, tål tuffa tag och kan användas om och om igen. För att ytterligare förlänga livstiden på en termos från Carl Oscar så erbjuder vi dessutom de flesta delarna som reservdelar så du kan ersätta det som slits ut eller tappas bort.

Därför kan du fortsätta använda din termos och på så sätt förlänga livstiden rejält. Det är oftast inte själva termosen som går sönder utan ett lock som försvinner eller en packning som går sönder.

Våra termosar

Hos Carl Oscar hittar du termosprodukter för både mat och dryck. Våra termosar och mattermosar är alla gjorda för att hålla din mat och dryck varm eller kall. Med en termos tar du enkelt med din mat på språng. Dessutom minskar du användandet av engångsprodukter och emballage.

Urban Collection

termos

Termosar och vattenflaskor i rostfritt stål

Alla termosar från Carl Oscar är gjorda i 18/8 rostfritt, livsmedelgodkänt stål. Vi använder självklart endast giftfria material och alla våra produkter är BPA-fria. Vårt mål är att produkterna ska ha en oerhört lång livslängd, samt bestå av så miljövänliga material som möjligt, sett till både produktionsprocess och livslängd på produkten.

Våra olika termosar och mattermosar håller din mat varm eller kall under en längre tid så att du kan njuta av en fräsch och god måltid även när du är ute på språng.

Se våra termosar för barn