matlåda barn

Kids Collection

Vattenflaskor, termosar och matlådor för barn

Carl Oscars fokus är högkvalitativa, funktionella och prisvärda termosar, vattenflaskor och matlådor för att enkelt kunna ta med sig varm och kall mat och dryck utomhus. Att barn ska ha samma produktstandard och BPA- och giftfria material i sina vattenflaskor och matlådor som oss vuxna är för oss en självklarhet och vårt mål är att våra produkter ska användas så mycket och ofta som möjligt.

Barn som rör på sig utomhus bygger upp sitt immunförsvar och en matlåda och vattenflaska eller termos är perfekt att ta med för att enkelt och snabbt kunna fylla på med hälsosam energi.

matlåda barn

Giftfria matlådor, vattenflaskor och termosar

Idag förser Carl Oscar aktiva familjer över hela världen med BPA-fria, giftfria vattenflaskor, matlådor och termosar för livet på språng. Oavsett när eller var du är, så finns Carl Oscar där med dig.

Carl Oscar är grundat och verkar i Sverige och har alltid haft en stark relation till naturen. Vi använder så miljövänliga och hållbara material som möjligt och är stolta över våra produkters långa livslängd. Carl Oscar erbjuder bättre alternativ till engångsartiklar och tillsammans kan vi minska onödigt matsvinn.